Wie zijn wij

Wij zijn een groep van ongeveer 25 mensen die de passie voor houtdraaien delen.

Sommigen draaien al heel lang, anderen zijn pas begonnen.

Regelmatig komen we bij elkaar om ervaringen te delen, elkaars werkstukken te bekijken, nieuwe technieken te oefenen etc. We hebben een vaste locatie.

Bijeenkomsten

Wij komen regelmatig bijeen op onze locatie in St Michielsgestel.

Onder het genot van een kop koffie wordt van alles besproken op een zaterdagmorgen. Elke keer wordt het maken van een werkstuk, het gebruik van een stuk gereedschap of één of ander creatief idee gedemonstreerd. Enkele malen per jaar houden we een draaidag waarbij we allemaal de gelegenheid hebben iets te oefenen. Een ideale gelegenheid om iets nieuws te leren maar ook om ideeën op te doen en te zien hoe anderen op soms creatieve wijze met gereedschap werken.

Contact

Heb je interesse in houtdraaien en wil je meer weten over de Dommeldraaiers, bel dan één van de onderstaande personen of stuur een email naar info@dommeldraaiers.nl

Henno Tillema (voorzitter), tel: 040-2568494

Arnold Brok (penningmeester), tel: 06-38890673

Ook kun je een keer meedoen tijdens één van onze bijeenkomsten. Iedereen is welkom, jong en oud, beginners en ervaren draaiers.

Lid worden kan natuurlijk ook. Voor €30 per jaar ben je lid van De Dommeldraaiers. Omdat wij onderdeel zijn van de landelijke vereniging Radius, is ook een lidmaatschap daarvan vereist. Dat kost €30 per jaar. Daarvoor krijg je dan ook 4 maal per jaar het full color tijdschrift AktieRadius.